Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Laszlo Nagy

Cine este Laszlo Nagy

http://www.stilmasculin.ro/

Sunt fondatorul Stil Masculin, cea mai importantă comunitate din România dedicată educației vestimentare pentru bărbați. Cunoscuții îmi spun Laci. Calea spre stil am început-o prin 2007, când mi-am dat seama de cât de importante sunt hainele și mesajul pe care-l poate transmite o ținută.

Încă de pe vremea când eram în liceu am încercat să mă îmbrac decent, dar fără câteva cunoștințe mi-a fost destul de greu. Îmi procuram hainele din piață și purtam jeanși de la brandurile cunoscute din acea vreme. În perioada facultății am avut câteva tentative mai bune, dar nu mă mișcam în direcția potrivită. Hainele pe care le vânam în acea vreme erau prea scumpe și de fiecare dată ceream bani părinților cu jenă, pentru fiecare produs în parte.

Am urmărit hainele care se potrivesc în mai multe situații, adică la facultate, în club sau la o întâlnire. Dar indiferent cum îmi aranjam dulapul, erau prea puține ca să conteze. Ce să mai zic de îngrijirea și întreținerea lor, pentru că nu aveam nici cea mai vagă idee. Am oscilat foarte mult între adidași și pantofi, fără să găsesc o încălțăminte care să mă reprezinte. Îmi alegeam hainele fără o direcție clară. Voiam, de fiecare dată, mai mult, dar nu făceam nimic în acest sens. Până în anul 2007, când totul s-a schimbat pentru mine și a luat o întorsătură dramatică. Am descoperit foarte multe lucruri în acel an și mi-am dat seama cât de importante sunt hainele. Și profit de acest lucru ori de câte ori pun ceva pe mine, pentru că am găsit ceva care să mă reprezinte.

Primul articol pe Stil Masculin l-am scris în 30 septembrie 2009. În prezent există peste 2400 de astfel de articole.

În 2011 am făcut parte din juriul Mister Universtaria 2011, un concurs în care câștigătorul desemnat a reprezentat România la concursul de Mister World 2012 în Costa Rica.

În 2012 am câștigat titlul de "Cel mai bun blog de fashion din România" la RoBlog Fest.

În decembrie 2012 am tipărit cartea cu sfaturi de stil pentru bărbaţi "Eşti ceea ce porţi?"

În februarie 2013, la invitația Peroni, am fost alături de Andreea Raicu la London Fashion Week

În aprilie 2013 am câștigat o competiție internațională de ținute. O poți vedea în imaginea de mai sus.

În 2014 și 2015 am participat la 4 ediții consecutive ale Pitti Uomo, cel mai important târg vestimentar din lume dedicat bărbaților.

În 2015, în timp ce participam la acest târg, un fotograf al The New York Times a surprins o fotografie cu mine, care a apărut ulterior în binecunoscuta publicație americană.

În 2015 am participat, la invitația Louis Purple, la turul de evenimente Soiree Sartorial, în Cluj, Iași, București și Timișoara, unde am vorbit despre cum trebuie alese materialele pentru costum.

Tot în 2015 am câștigat un nou concurs de ținute organizat de The Stylian.

Proiecte derulate de blogul Stil Masculin au fost pentru: H&M, Debenhams, Gett’s, Str8, Truefitt&Hill, Vichy, Ursus, Peroni, Effingo, Louis Purple etc.

Printre proiectele personale aș enumera: Street Style Cluj, Nunta la Români, Tiff 2012 și Stil Masculin caută cel mai bine îmbrăcat bărbat din România.