-25%
, ,

Cartea ALFA Volumele I – II

Stoc epuizat


14900 lei 19800 lei

Stoc epuizat

Cartea care reprezintă concluziile a 10 ani de evoluție și dezvoltare personală se numeşte, simplu, ALFA.

Volumul 1 – Bătălia Cu Demonii Interiori
Volumul 2 – Printre Greutăţi Spre Stele 

Volumul 1 – Bătălia Cu Demonii Interiori

Primul volum din cartea Alfa este un roman psihologic interactiv în care, pe parcursul a peste 100 de scene, vei trece prin cum arată, cum se simte şi cum se câştigă această bătălie cu demonii interiori.

ATENȚIEAcesta este un volum scris 100% fără menajamente sau cenzură. Este diferit față de orice altă carte pe care am scris-o până acum.

Acest roman psihologic este menit ca odată deschis, să nu mai poată fi lăsat din mână. Scopul lui este să te ducă printr-un carusel emoţional, sufletesc şi mental pentru a vedea modul în care arată cu adevărat un proces de evoluţie şi dezvoltare personală.

Eu însumi a trebuit să ies mult din zona de confort şi să mă ofer, ca niciodată, complet şi total, celor care mă citesc.

Scopul meu este ca la sfârşitul acestui roman să înţelegi şi să trăieşti experienţa profundă a propriei tale lumi interioare şi să simți că poți în sfârșit să aprinzi o torţă în bezna inconştientului tău.

Te-ai întrebat vreodată de ce o ”reţetă a succesului” nu funcţionează decât pentru un procent mic dintr-un grup de oameni care o încearcă?

Sau de ce unii parcă zboară din succes în succes spre o viaţă tot mai bună, în timp ce alţii se afundă şi mai tare într-un nisip mişcător, care îi înghite cu totul?

Sau cum de aceeaşi tehnică sau metodă, aplicată de doi oameni diferiți, duce la rezultate diferite?

Răspunsul este destul de simplu: Fiecare om are propria sa lume interioară care va determina rezultatele din lumea exterioară şi, mai mult, fiecare om are rănile, traumele și experienţele lui cu viaţa. Însă prima şi cea mai mare bătălie este cu noi înşine.

Fără a lua în serios această bătălie, fără a te cunoaşte şi fără a trata cu respect şi cu grijă această lume interioară, eşecul în lumea exterioară este, practic, garantat. Fie că vrei lucruri simple în viaţă precum: bani, iubire sau sănătate, fie că vrei lucruri mai complexe ca o vocaţie, un sens al existenţei sau o linişte şi o pace sufletească, există în tine un aspect de care depinde obţinerea a ceea ce tu vrei.

Dacă tu cunoşti şi dezvolţi acel aspect, obţii întotdeauna ceea ce îţi doreşti. Dacă nu, eşti legat la ochi şi este ca și când ar trebui să nimereşti bulina roşie din ţintă, însă nu ştii unde e ţinta şi nici nu ai tras vreodată cu arcul. Şi tocmai ai fost învârtit de 100 de ori în cerc şi eşti foarte ameţit.

Volumul 2 – Printre Greutăţi Spre Stele

Acest al doilea volum al cărţii este o carte de dezvoltare personală care caută numitorul comun şi principiile universale de reuşită, bazându-se pe ilustrările din primul volum.

Ideile prezentate au influențe foarte variate, de la înţelepciunea documentată acum mii de ani, a lui Buddha, şi până la cele mai moderne cercetări ale ştiinţei.

Cum poţi aplica aceste perle de înţelepciune pentru a trăi viaţa nu doar fericit şi împlinit în interior, dar dobândind capacitatea de a materializa gândurile, visurile şi viziunile tale?

Cum poţi să dobândeşti adevărata putere pentru a-ţi crea o realitate aşa cum vrei, fără să mai depinzi de nimeni şi de nimic?

La întrebările acestea voi răspunde în volumul 2 al cărţii ALFA – Printre Greutăţi Spre Stele.

Există principii vechi de când lumea, care duc la rezultate, succes şi visuri împlinite. Ele nu sunt deloc noi descoperiri, ci sunt o înţelepciune veche, ce a dăinuit peste milenii. Însă, oamenii, deşi ar trebui să aibă mai uşor acces la această înţelepciune (pentru că suntem conectaţi la întreaga informaţie a omenirii), principiile acestea sunt mai greu de găsit pentru că au devenit ca acul în carul cu fân. E atât de multă informaţie, încât ceea ce contează cel mai mult a devenit foarte greu de găsit.

Pe cine crezi? Cine ştie cum e mai bine sau nu? Cine te poate ajuta şi ghida?

Singura cale sigură este să vedem că un om a reuşit şi apoi să ne dorim să aflăm şi noi principiile. Însă odată ce aceste principii sunt descoperite de foarte multă lume, crește și riscul ca ele să-și piardă însemnătatea. Încep să fie folosite superficial și greșit de foarte multă lume și nimic nu mai pare să fie deosebit sau sacru în ele. Devenind nişte principii abuzate şi pervertite, ele nu mai au puterea să ne ridice deasupra condiţiei noastre.

Iar atunci e nevoie să faci un ”salt în gol” şi să speri, să crezi că vei ateriza în siguranţă.

E nevoie să devii un vârf de lance, ca un pionier în propria ta viaţă, fără să mai aştepţi prea mult ca alţii să rezolve problemele şi apoi să ţi le servească pe tavă. Pentru că, de obicei, atunci când lucrurile devin foarte comode şi uşoare, ele nu mai sunt valoroase.

E nevoie să devii omul de ştiinţă al vieţii tale şi să îţi croieşti propriul drum spre reuşită. E nevoie să îţi defineşti succesul propriu, să îţi dezvolţi personalitatea şi calităţile interioare să aplici şi să perseverzi în principiile universale de succes şi să ieşi la capătul celuilalt al tunelului, învingător.

Aceasta este definiţia unei personalități alfa, în viziunea pe care am avut-o încă de acum 10 ani. Ea nu s-a schimbat.

ISBN: 978-606-8655-03-1

Cod Produs: ALF Categorii: , ,

Ajuta-ne sa aflam parerea ta despre produs

What others are saying

Acest produs nu primit review-uri. Fii primul care isi spune parerea!

×

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

Livrare Gratuita de la 100 Lei
99% din Clienti Satisfacuti
Retur Gratuit 30 zile
Plata Online Sistem Securizat
Recompensa Puncte Fidelitate