,

Alfa Volumul III Mentor si Discipol


9900 lei

Primesti 99 Puncte cadou in valoare de 990 lei!

ALFA – MENTOR ȘI DISCIPOL, CARTEA CARE ÎȚI

ACCELEREAZĂ EVOLUȚIA ÎNTR-UN RITM NEBUN

Rezultatul îmbinării celor mai puternice metode de dezvoltare personală
în peste 10 ani de experiență de lucru cu oameni reali și probleme reale

  • Ți se pare că nu evoluezi suficient de repede?
  • Ești nemulțumit de cum te tratează cei din jur?
  • Ai nevoie de mai mulți bani și mai multă iubire?
  • Ți se pare că nu primești suficient respect de la prieteni și familie?
  • Ești nemulțumit de tine, iar sexul opus te ignoră?
  • Simți că primești ordine de la cei din jur?
  • Vrei să ai control asupra DRUMULUI TĂU?
  • Îți lipsește un cerc de oameni care să te susțină sincer?

 

Nu e nicio rușine să-ți dorești bani, sex sau orice altceva

”A vrut să facă sex și și-a descoperit vocația” – acesta este titlul unuia dintre cele mai citite articole pe care le-am scris vreodată. Probabil pentru că în spatele lui se află un mare adevăr ascuns.

Dacă îmi cunoști povestea de viață, atunci știi că la 19 ani eram virgin, locuiam cu mama și urma să intru la facultatea de Electrotehnică din cadrul Politehnicii unde pentru 5 ani de zile îmi voi tortura mintea și sufletul fără să știu că merg pe un drum greșit.

În paralel însă, eram foarte disperat pentru că în toată viața mea nu avusesem o iubită și îmi doream enorm de mult o fată care să mă iubească și pe care să o iubesc, dar nu aveam pe nimeni care să mă poată învața ce și cum să fac.

A trebuit să studiez singur (noroc cu Google) și am descoperit câțiva autori care mi-au devenit mentori. Și ei trecuseră prin aceleași drame sufletești dar ei le și rezolvaseră.

Pas după pas, am descoperit dezvoltarea personală și am început să îmi dezvolt abilități ca: încrederea în sine, inteligența emoțională, comunicarea, personalitatea sau stilul.

Am ajuns să am și iubita pe care mi-o doream și am realizat pentru prima oară în viața mea că puterea e la mine și nu în factori externi. Am realizat că atunci când îmi găsesc resursele interioare și mă pun pe treabă, știind că nu va veni salvarea de niciunde, pot face minuni.

Mai mult, odată cu descoperirea puterii personale am realizat că în jurul meu sunt foarte mulți oameni exact ca mine.

Disperați și fără soluții la multe din problemele cotidiene însă în același timp cu o putere ascunsă în ei de care nu sunt conștienți.

Am știut într-o clipă că misiunea vieții mele este să le pot arata oamenilor această putere interioară pe care ei o dețin dar de care nu sunt conștienți, puterea de a obține ceea ce doresc în viață, de a-și transforma efectiv realitatea fizică și vizibilă pornind de la puterea energiei, a gândurilor, a emoțiilor, realitatea invizibilă.

Astfel, am renunțat la Politehnică după 5 ani de zile și am ajuns student în anul 1 la facultatea de Psihologie.

Restul e istorie.

9 cărți scrise, peste 400 de articole pe blog-ul Personalitate Alfa, o comunitate de peste 100.000 de oameni, o școală, zeci de cursuri online, colaborări cu liderii dezvoltării personale din țară și multe altele izvorâte din pasiunea vocației mele.

Și toate astea au început cu dorința unui adolescent de a avea o iubită.

Am știut atunci că viața este un mentor și profesor mai bun decât ar putea fi orice om și că ea ne arată limpede calea.

Locul din care fiecare dintre noi ar fi bine să înceapă este acolo unde ne doare cel mai tare, acolo unde e dorința cea mai arzătoare, acolo unde se repetă tiparele și ni se repetă suferințele și unde ne dăm cu capul de pereți în mod repetat.

Ai multe datorii și permanent te stresează oamenii care îți cer bani?

Începe cu educația financiară.

Suferi din iubire (sau lipsa ei?)

Începe cu acest domeniu.

Ai probleme de sănătate care îți scad calitatea vieții?

Fă orice e nevoie pentru a le rezolva.

Viața e simplă.

Începe acolo unde îți spune viața că trebuie să începi și de acolo vei urma un drum care te va duce spre fericire și succes, spre împlinire sufletească și liniște.

Totuși, trăim într-o lume în care dacă ne exprimăm dorințele autentice, suntem judecați inclusiv de propria familie și ni se spune că ceea ce noi ne dorim nu e bine, corect sau sănătos.

E plin de infulențe externe, de la scoală, religie, mass-media, care vor să ne facă să ne simțim vinovați pentru dorințele noastre reale și autentice și de multe ori renunțăm la ele sau le ascundem pentru a nu deranja și pentru a nu fi judecați asupru.

Și apoi, viața își descarcă toate blestemele asupra noastră pentru că ne-am tradat pe noi înșine iar în iadul lui Dante, trădarea este cel mai mare păcat.

Nu asta vrem? Să fim fericiți? Să ne bucurăm de bucuriile vieții, să trăim fără frustrare și regrete? Fiecare fibră din trupurile noastre își dorește împlinire și fericire, cum să te simți vinovat pentru dorințele inimii tale?

Cum să nu faci tot ce poți pentru a fi fericit?

Cartea Alfa – mentor si discipol este manualul unei schimbări în gândire care își propune să sprijine oamenii pentru a obține ce își doresc pentru că doar asta e calea spre o întreagă societate de oameni sănătoși, prosperi și fericiți care pot face oazele din care să se nască o societate pe care noi toți ne-o dorim.

Cartea Alfa – mentor și discipol dă startul acestei viziuni, iar comunitatea Alfa va fi una din comunitățile ”vârf de lance” in schimbările pe care ni le dorim cu toții.

 

”Noua carte a lui Pera, Mentor și discipol vine să răspundă unei mari nevoi pe care o observ în societatea Românească. Lucrez de ani de zile în sesiuni 1 la 1 cu oamenii și probleme lor de relaționare cu parteneri de cuplu, problemele de sănătate psihica și legate de carieră ocupă cel mai mult spațiu în munca pe care o facem. Oamenii ajung de multe ori la vârsta adultă neavând cele mai elementare abilități de comunicare, autocontrol emoțional sau mental și asta duce la o serie de probleme ce adâncesc drame, depresii și suferințe ce ar putea fi evitate dacă fundația ar fi pusă de timpuriu.

Aici observ că primul set de abilități de personalitate din cartea Mentor și discipol au un rol foarte important pentru că vin să răspundă exact acestor lipsuri din educația oamenilor.

Al doilea set de abilități se referă la abilitățile atât de necesare pentru a putea lucra cu noi înșine și cu cei din jur. Pera vorbește despre abilități de coaching, psihoterapie, vorbit în public, sau cele de marketing și vânzări, abilități de care e atat de mare nevoie pentru orice om care își dorește să aibă o voce și să se exprime pe sine.

Abilitățile de autocunoastere sunt un factor decisiv pentru alegerile pe care le facem în viață și comportamentele noastre. Alegerea cu succes a unui partener compatibil de viață, sau a unei cariere precum și a unui stil de viață este strâns legată de cât de bine ne cunoaștem pe noi, tiparul nostru de personalitate, valorile noastre.

Este un nivel mai profund de dezvoltare personală ce lucrează cu cele mai intime conținuturi ale minții și sufletului uman și din nou mă bucur enorm că aceste lucruri sunt adresate în această carte care completează un tablou al unei ființe umane întregi.

Dr. Ursula Sandner – Managing Director, Life-coach la Sandner Mind Consulting

 

Această carte conține informații care îți aduc următoarele beneficii

EVOLUEZI MAI REPEDE

Informația te schimbă, experiențele te schimbă ca om, îți schimbă legăturile neuronilor și-ți schimbă imaginea de sine și sufletul chiar. Această carte are o suită de concepte, de abilități dar și de exerciții care să îți accelereze evoluția într-un ritm nebun.

ÎNVEȚI CE VREI ÎN CE ORDINE VREI

Evoluția nu merge într-o singură direcție, într-un anumit domeniu. Fiecare persoană poate evolua după cum îi cere sufletul.

 

ÎȚI RESPECTĂ RITMUL ȘI PRIORITĂȚILE

Mentor și Discipol te învață să călătorești în felul tău, după cum simți nevoia, nu după formulele altora care s-ar putea să-ți facă mai mult rău decât bine. Cartea Alfa III te ajută să-ți construiești propriul program de dezvoltare personală, optimizat pentru tine.

 

TE ÎNVAȚĂ SĂ TE FOLOSEȘTI DE MENTORI

Există două feluri în care poți învăța ceva: ori descoperi tu ceva, ori înveți de la cineva.

Dacă nu vrei să reinventezi roata de câte ori trebuie să scoți mașina din garaj, atunci cel mai bine pentru tine este să înveți să fii un bun discipol, deschis ca un burete la INFORMAȚIA POTRIVITĂ, dar și să îți alegi mentori buni pe domeniile lor.

 

TE ÎNVAȚĂ SĂ TE FOLOSEȘTI DE UN CERC AL ÎNCREDERII

Oamenii de succes se înconjoară de alți oameni cu interese și pasiuni similare. Mediul te încurajează să mergi mai departe, anturajul potrivit te poate propulsa ca o rachetă pe drumul tău personal. Acești oameni formează cercul încrederii.

 

E BAZATĂ PE COACHING ȘI NU TE IA DE SUS NICIODATĂ

Această carte Mentor este în așa fel construită încât să te ghideze ca un mentor, să te ajute să-ți iei singur deciziile și totul fără să pună presiune pe tine sau să te judece.

 

E MANUALUL ȘCOLII ALFA

Alfa III este manualul după care se desfășoară proiectul Școala Alfa, proiect aflat în stadiul incipient care deja dă rezultate fabuloase.

 Bonus  – Curs video de la școala alfa Timișoara

Aceste materiale video prezintă răspunsuri la unele dintre cele mai profunde discuții apărute în cadrul Școlii Alfa.

  • Ai ocazia să vezi cum e atmosfera în cadrul unei întâlniri săptămânale la Școala Alfa.
  • Temele abordate în aceste materiale sunt subiecte delicate cum ar fi: când e potrivit și când nu sa dăm sfaturi, care e cea mai rapidă cale de transformare personală, care sunt diferențele dintre psihoterapie, coaching, training sau cum ne putem atinge obiectivele și visurile.

Ce pierzi dacă nu citești cartea?

Cel mai probabil vei avea aceeași frustrare legată de evoluția personală, de nemuțumirea legată de viteaza cu care te transformi în cea mai bună versiune a ta.

Vei continua să te dezvolți fie după ureche, fie după rețete care nu sunt gândite special pentru tine.

Vei rămâne în urmă, ignorând cea mai nouă viziune asupra educației, rezultată în egală măsură din coaching și psihologie.

 

O ședință de coaching costă… 200 de lei. Dacă faci o ședință pe săptămână timp de 6 luni de zile, vei ajunge la rotunda sumă de 4800 lei. Cartea coach poate să preia o mare parte din această responsabilitate și să te învețe să îți faci singur managementul sufletesc.

 

Garanție

Sunt atât de sigur pe calitatea informației pe care o ofer în această carte, după 10 ani de activitate, încât îți ofer o super garanție: dacă nu ești mulțumit de carte și consideri că nu este ce ți-am promis, îmi dai un simplu e-mail și îți returnez 100% banii, fără întrebări.

Cartea și bonusurile îți rămân ție.

Să recapitulăm ce îți oferă cartea Alfa III – Mentor și discipol

Această carte este izvorâtă din nevoia unui SISTEM NOU de educație – mult mai rapid și mult mai eficient.

Această carte nu te judecă, ci te ajută să crești exact cum vrei tu, exact pe domeniile care te interesează. Cartea Alfa nu te grăbește, nu îți spune cum să gândești.

Conceptele Mentor și Discipol sunt structurate pentru a grăbi evoluția oamenilor. Această colecție de exerciții, povești și abilități este nu doar piatra de temelie pentru un nou sistem de dezvoltare personală, dar și MANUALUL ȘCOLII ALFA – care este un mare succes deja!

Școala Alfa nu este altceva decât aplicarea organizată a conceptelor Mentor și Discipol. Școala Alfa este dovada că acest sistem funcționează.

Școala Alfa este pacientul zero pentru epidemia educațională care va schimba România.

Totuși, unii oameni sunt sceptici, cred că se pot dezvolta singuri la fel de bine, fără ajutor.

Alții nu au încredere în ei suficientă ca măcar să încerce să se schimbe.

Și mai sunt unii care chiar cred că nu mai pot evolua, că sunt deja perfecți…

Ei bine, puteți citi în continuare povestea unui sceptic care s-a înscris la Școala Alfa, primul loc unde se aplică tehnicile din Cartea Alfa III.

 

Cum mi-am pierdut inhibițiile și pantofii

Pentru a patra oară în decursul a numai două săptămâni mă prindea răsăritul în compania acelorași oameni. Eram intrigat! Ajunsesem să îmi petrec atât zilele, cât și tot mai multe nopți cu ei, deși îi cunoscusem de puțină vreme. Două nopți le petrecusem sub cerul liber, în jurul unui foc de tabără la munte. O noapte – singuri pe o terasă din Timișoara, iar cealaltă în curtea unei fete din grup, dansând în picioarele goale pe iarbă. Așa mi-am pierdut pantofii. Iar eu nici măcar nu ar fi trebuit să fiu în acest grup, ci eram aici dintr-o întâmplare… Ce era așa de special la acest grup de mă aflam încă aici?

Luându-mi un moment de solitudine, m-am așezat pe un scaun în afara grupului și mi-am ațintit privirea către orizontul scăldat de primele raze ale dimineții. Ora era în jur de 5:30 dimineața.

Eram îngândurat. Așa că, tipic temperamentului meu melancolic, am început să reflectez la toată treaba asta cu mentor și discipol. Nopțile petrecute cu acești oameni erau nopți pline de discuții profunde, pe lângă distracție și socializare. Erau discuții despre fiecare dintre noi, despre speranțele și visurile pe care le nutream pentru a ne clădi un viitor mai bun. În jurul meu, oamenii aveau revelație după revelație, și chiar eu începeam să le am, deși nu mă așteptasem la asta. Trecuseră numai 2 luni de la începutul Școlii Alfa, dar simțeam că pe oamenii aceștia îi cunoșteam de-o viață. Nici nu mă mir, ei au fost primii cărora am putut să le spun despre rușinea profundă pe care am simțit-o până în adolescența târzie pentru că fusesem ținta preferată a bătăușilor atunci când am crescut. Iar despre ceilalți colegi aflasem povești de viață dintre cele mai inspiraționale: de la copilării încărcate de suferință și abandon, la oameni care luptau ca să trăiască împliniți în fiecare zi a vieții lor, la fel ca și mine.

”Problema” era că eu, timp de 7 ani îmi transformasem viața aproape de unul singur, citind cărți, aplicând tot felul de strategii și scriind mii de pagini de jurnal, ca un fel de auto-terapie. Dezvoltarea mea personală în cadrul unui grup nu avea un loc pe lista priorităților mele de introvertit. Și cu toate astea mă aflam aici în zori de zi, cu acești oameni pe care îi cunoscusem în urmă cu numai două luni.

Acum eram introvertit în compania altor oameni. Dar de ce?

După câteva momente de reflectare profundă, ceața care învăluia răspunsurile căutate de mine a început ușor-ușor să se ridice, exact ca într-o dimineață de munte, oferindu-mi puțină claritate pentru a-mi stăvili intriga pe care o simțeam până-n stomac. Nu, nu devenisem peste noapte extrovertit, și nici nu mă amăgeam singur. Chiar îmi doream să fiu acolo și chiar mi se schimba viața sub ochii mei, minut cu minut, în compania acestor oameni.

Motivele se arătau acum cât se poate de clar. Eram aici datorită principiilor care stăteau la baza acestui grup, iar dialogul meu interior suna cam așa: ”În primul rând îmi place că mi se respectă preferințele și propriul ritm de evoluție. Dacă mie îmi ia o lună ca să reușesc o mișcare de dans sau doar o zi pentru a citi o carte medie, nimeni nu încearcă să schimbe asta la mine, ci mă acceptă așa cum sunt.

În al doilea rând, nimeni nu îmi intră cu bocancii în suflet pentru a-mi da sfaturi nesolicitate. În momentul când vorbesc despre ce mă preocupă, ceilalți tac și îmi acordă atenție. Eu mă simt respectat și ascultat, iar soluțiile îmi vin mult mai ușor în minte ulterior, când reflectez eu de unul singur. Apoi, nimeni nu mă judecă, indiferent prin ce trec sau cum văd eu lucrurile. Dacă pentru mine e important ca duminica să o petrec de unul singur, ceilalți acceptă acest lucru și nu trag de mine ca să mă schimbe. Chiar mai mult, uneltele de coaching pe care le-am deprins în acest scurt timp mi-au permis să fiu un mentor mai bun pentru oamenii importanți pentru mine, pe care îi pot ajuta să își îndeplinească obiectivele. Așa mi-am pierdut inhibițiile.

În scurt timp întreaga mea perspectivă de sceptic fusese spulberată complet, iar în locul ei se instalase o claritate pură. Ceața se ridicase; eu chiar găsisem ceva neprețuit în conceptul de mentor și discipol.

Toate interacțiunile mele cu acești oameni s-au bazat pe principiile de Mentor și Discipol. Claritatea dialogului, susținerea necondiționată. Detașarea, abiltatea de a exprima lucruri profunde, toate erau bazate pe abilitățile Alfa, pe cele de mentor și pe cele de muncă interioară. Școala Alfa este primul loc unde se aplică concret aceste concepte atât de bune pentru evoluție. Înveți nu doar cum să faci schimbare, dar și cum să fii deschis spre aceasta.

Iosif Vidoni – Creative Director Kiwi Agency

Cod Produs: ALF3 Categorii: ,

Ajuta-ne sa aflam parerea ta despre produs

What others are saying

Acest produs nu primit review-uri. Fii primul care isi spune parerea!

×

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

Livrare Gratuita de la 100 Lei
99% din Clienti Satisfacuti
Retur Gratuit 30 zile
Plata Online Sistem Securizat
Recompensa Puncte Fidelitate