Arta Seductiei

 
21.05
(Incl. TVA)
în stoc
+
Prețul în puncte: 99 puncte
Puncte premiu: 10 puncte
arta-seductiei-2

Apasa aici pentru descrierea detaliata a cartii si a bonusurilor

Nu exista seductie pentru sexul masculin fara sa existe multa munca la dezvoltarea personalitatii. Personalitatea pentru un barbat reprezinta ceea ce fundul si sanii sunt pentru o femeie.

Adica principala arma de atractie sexuala.

E vital, ca barbat, sa scoti la suprafata tot ce ai tu mai bun.

AI UN POTENTIAL URIAS de care nici macar nu esti constient acum.

Am sa te ajut sa il scoti la suprafata, sa il educi si dezvolti, sa il exprimi si la sfarsit sa devii tot ceea ce vrei tu sa fii.

Scriind articole pe site-ul Arta seductiei despre personalitate, mi-am castigat incet si sigur reputatia printre membrii acestei comunitati pentru ca la un an si jumatate dupa ce am inceput munca a acest site sa devin administratorul lui si sa scriu o carte fundamentala pentru comunitatea noastra, Arta seductiei.

Am observat ca exista un ciclu: oamenii noi veneau, invatau, unii renuntau iar cativa, dupa luni bune, reuseau sa isi transforme viata cu ajutorul seductiei.

Apoi plecau si venea alt val de incepatori.

La un moment dat, am realizat ca se pierde material de o uriasa valoare pentru ca nu toti sunt interesati sa transmita mai departe ceea ce i-a ajutat si ce au dobandit in urma experientelor si astfel cei noi trebuie sa o ia de la capat.

Atunci am decis sa scriu cartea Arta seductiei – cum sa ai succes cu femeile si cu tine insuti astfel incat orice incepator, daca citeste doar cartea asta, sa isi schimbe viata.

Stiu ca e o afirmatie curajoasa, insa citeste mai departe.

Barbatii sunt orgoliosi, mandrii si nu vor sa recunoasca ca au invatat in carti Arta seductiei. Insa asta ii face sa ramana in urma iar cei curajosi au parte de femeile cele mai faine. Realitatea este ca lucrurile ce urmeaza sa le inveti functioneaza pentru foarte multi baieti si barbati, indiferent de experienta anterioara, de varsta, de statut social sau situatie materiala.

Tot ce e nevoie ca sa reusesti este SETEA DE CUNOASTERE.

Daca vrei sa aflii detalii si mai multe despre carte inainte de a lua decizia de cumparare, te rog sa apesi acest link: http://carteaas2.artaseductiei.ro/

Bonusurile pentru aceasta carte au urmatorul continut:

1. Bonus 1

Ghidul video al cartii arta seductiei 35 de materiale video cu durata 2-5 minute, cate unul pentru fiecare subcapitol in care te ghidez prin pasii de actiune, exercitiile si temele din carte

2. Bonus 2

Lista de misiuni, de la prima la ultima zi - te scoate afară din casă. Acest bonus reprezintă 12 materiale PDF cu pași de acțiune concreți pentru 12 săptămâni de zile, în care va trebui e să faci aceste misiuni/teme cu ce ai învățat din carte. Ca să îți dai seama de valoarea lor, coach-ul care a pregătit aceste misiuni încasează 1200 de lei pe lună pentru a lua un om și a-l duce de 2 ori pe săptămână pe teren, pentru a-i da feedback, pentru a-i croi o metodă de abordat care să funcționeze în mod particular pentru el. Tu primești aceste teme identice ca și bonus la cartea Arta seducției. fără feedback personalizat, evident, însă cu atât mai mult asta va trebui să te resposabilizeze. Întreaga putere este la tine.

Daca vrei sa aflii detalii si mai multe despre carte inainte de a lua decizia de cumparare, te rog sa apesi acest link: http://carteaas2.artaseductiei.ro/

 ISBN: 978-606-8655-22-2