Esenta Feminina - Cum sa ai succes ca femeie intr-o lume a barbatilor

 
49,00 lei
(Incl. TVA)
în stoc
+
Prețul în puncte: 49 puncte
Puncte premiu: 5 puncte
esenta-feminina-theona

Femeia care își ia puterea din esența să feminină, nu doar că se simte bine în propria piele, ci iubește sentimentul de a fi în propriul corp, percepe asta că o binecuvântare și acest lucru o face să radieze.

Are o prezența puternică, magnetică, pe care cei din jur o respectă, dar nu îi intimidează pe alții și nu îi face să se simtă inferiori.

Are o inimă bună și se îngrijește de legătură dintre ea și forță aceea superioară, ascultându-și intuiția. Este vie din punct de vedere al simțurilor, al sexualității, al intelectului; știe că poate crea orice își propune.

Femeia care își ia puterea din esența sa feminină nu se teme să preia conducerea, căci vrea să dăruiască și altora din preaplinul inimii sale și știe câtă valoare poate aduce celor din jur.

Nu credeți că avem nevoie de cât mai multe femei care să dea acest exemplu?

Fie că te simți pregătită sau nu, e timpul pentru o schimbare!

Am scris aceasta carte din dorinta ca tot mai multe femei sa atinga acest nivel al puterii feminității.

Este al patrulea an de când pun accent pe această esența feminină și sunt foarte recunoscătoare pentru toate femeile minunate cu care am avut ocazia să lucrez și care m-au încurajat și m-au inspirat sau pun constant în practică și în viață mea ceea ce le învăț și pe ele. Asta m-a impulsionat sa strang toate aceste pretioase experiente si informatii intr-o carte.

În cartea „Esența feminină – Cum să ai succes că femeie într-o lume a barbatilor” am atins 3 domenii esențiale din viață unei femei:

  1. Esența Feminină în relația cu tine
  2. Esența feminină în relația de cuplu
  3. Esența feminină în carieră

Abia aștept să lucrăm împreună pentru a crea o prezența feminină magnetică și puternică, pentru a simți mai multă fericire și mai ales pentru a ne crește afacerile sau proiectele, și pentru a deveni lideri feminini, așa cum ne dorim.

Bonusuri

Nota: Bonusurile se livreaza in format electronic dupa confirmarea platii/livrarii comenzii tale.

Bonus 1. Secretul care m-a ajutat sa duc o viata mai bogata (fizic, emotional, spiritual) cu eforturi mult mai mici

Bonus 2. Cum sa devii o femeie de neinlocuit acasa, la birou si in cercul tau de prieteni

Bonus 3. Cum sa eviti greselile pe care le fac multe cupluri si sa nu ajungi la despartire

Bonus special: Video Marius Simion - Lecţie video - Cum să stopezi manipularea emoţională în cuplu şi să te bucuri de iubire

ISBN: 978-606-8655-01-7