Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Moartea cuplului: cum sa iti recastigi increderea in tine dupa o despartire

 
36,00 lei
(Incl. TVA)
Momentan Indisponibil
Prețul în puncte: 36 puncte
Puncte premiu: 4 puncte
moartea-cuplului

Workshop Bonus


COMANDĂ CARTEA PÂNĂ LA DATA DE 25 NOIEMBRIE 2015 ȘI VEI PRIMI ACCES GRATUIT LA WORKSHOP-UL ”CINE SUNT EU?”workshop de identitate și inteligență emoțională
 

CE CONȚINE WORKSHOP-UL?

Plecând de la tema cărții Moartea Cuplului – călătoria de la negarea realității (traiul cu ochii închiși), la conștientizare (ieșirea din bulă) și la acceptare și iubire de sine – acest workshop va fi călătoria ta către tine, un drum pe care adesea îl ocolim, poate din teama a ceea ce vom descoperi sau pentru că ne lipsesc reperele și nu știm cum să parcurgem acest drum.
Workshop-ul va fi experiențial 100%, exercițiile având drept scop:
  • Conștientizare – cum să îți recunoști propriile stări, emoţii şi tendinţe de acţiune, precum şi efectul acestora asupra celorlalţi
  • Autocontrol – cum să îți controlezi şi redirecţionezi impulsurile şi stările negative; înclinaţia spre a reflecta înainte de a acţiona.
  • Motivare – cum să treci de la motivarea exterioară la cea interioară (dorinţa puternică de a avea succes; optimism, chiar şi în cazul eşecului)

CÂND: 9 decembrie 2015

UNDE: București (locația va fi comunicată ulterior)

Descrierea cărții

Un cuplu se naște din iubire și moare din frică, gelozie, minciună, trădare...

La 33 de ani, Mara se desparte de bărbatul pe care îl iubea de cincisprezece ani. Despărțirea vine ca un șoc și, odată cu ea, Mara pierde tot ce însemna viața ei de până atunci. Azi, ziua rupturii, nu mai are nimic din ieri – familia, casa, prietenii, vecinii, tot ce însemna viața ei de zi cu zi nu mai există.

Cu ce pleacă Mara din ceea ce fusese, până ieri, viața ei? Cu Marc, băiețelul ei de 4 ani. Cu câțiva saci cu haine și câteva cutii cu cărți. Cu un munte de durere, o tonă de amintiri, un trecut trăit zi de zi în prezent, pentru că în prezentul actual nu recunoaște nimic.

Ce faci când viața ta se transformă în coșmar?

Ce faci când de viața ta depinde încă o viață – cea a copilului tău?

Ce faci ca să transformi coșmarul în speranță?

Cum readuci iubirea și încrederea în viața ta?


„Moartea Cuplului” este călătoria Marei - drumul pe care îl parcurge din ziua în care șocul despărțirii o face să își piardă orice direcție, să "își piardă busola și nordul", până în ziua în care despărțirea devine cel mai bun lucru care i se putea întâmpla.

”Chiar dacă fiecare persoană are propriile sale soluții și propriul său ritm în care depășește o suferință, citind cartea Mioarei Șoldan, intri automat într-o stare de introspecție, te confrunți cu întrebări dificile și cu provocări pe măsura experienței sale de coach. Ești tu în fața ta și cele mai grele răspunsuri sunt cele pe care trebuie să ți le dai ție însuți. Pe măsură ce citești această carte, și dacă ai trecut măcar o dată printr-o despărțire după o relație în care ai crezut, te vei regăsi aici. Și vei găsi și soluțiile pe care tu decizi când să le aplici.”

Ana Bâtcă,
redactor Editura Evenimentul și Capital


ISBN: 978-606-8655-02-4