Marea Iubire

 
1.172,00 lei
(Incl. TVA)
Prețul în puncte: 1172 puncte
Puncte premiu: 117 puncte
marea-iubire

Cursul Marea Iubire este o educaţie completă care te duce de la a fi o persoană puternică pe cont propriu, până la a avea relaţia pe care ţi-o doreşti.

Marea Iubire este un curs video online complet, practic și ușor de înțeles, care se desfășoară pe o perioadă de 3 luni de zile. Pe parcursul celor 90 de zile primești în fiecare săptămână un set de lecții video cu exerciții și teme de făcut singur sau în cuplu. Acestea îți vor crește calitatea vieții și a relației în moduri pe care le poți observa imediat.

CURSUL MAREA IUBIRE ESTE PENTRU TINE DACĂ:

  • Ai trecut deja prin una sau mai multe despărțiri dureroase care te-au dezamăgit
  • Îți dorești să îmbunătățești semnificativ relația în care te afli acum
  • Vrei să găsești o persoană compatibilă cu tine, alături de care să ai o relație fericită
  • Îți dorești o mai bună comunicare cu partenerul
  • Îți dorești să înceteze certurile și reproșurile din relația ta
  • Și, nu în ultimul rând, dacă îți dorești să găsești Marea Iubire.

Participarea la cursul Marea Iubire se desfasoara pe o platforma online privata. Accesul îl vei primi printr-un nume de utilizator si o parola. Cursul este conceput in 5 mari module. Fiecare modul contine mai multe lectii video. Acestea iti vor fi accesibile in platforma saptamanal. Vei primi materialele treptat pentru a avea timp sa le studiezi si sa aplici informatia predata.

De asemnea la fiecare lectie video vei putea intra in dialog cu mine si cu ceilalti colegi participanti la curs. Astfel experienta cursului va fi una foarte bogata din punct de vedere experiential.

Deoarece cred foarte mult în acest curs și știu că este cea mai complexă educație pe tema relațiilor și a iubirii din România din partea mea ai o garanție de 100%. După ce accesezi cursul dacă în primele 2 săptămâni nu ești mulțumit de informația oferită trebuie doar să îmi scrii un e-mail și primești banii înapoi fără nici o întrebare. Practic nu riști nimic dacă te înscrii la cursul Marea Iubire.

Înscrie-te acum la cursul Marea Iubire!