Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Muzele - 21 de povesti care te vor salva

 
167,00 lei
(Incl. TVA)
în stoc
+
Prețul în puncte: 167 puncte
Puncte premiu: 17 puncte

Muzele - 21 de povesti care te vor salva

Mentorii, Mamele, Muzele, Femeile intelepte care ti-au lipsit pana acum

 

O calatorie de (re)descoperire a propriei puteri feminine care se desfasoara pe o platforma online, usor accesibila.
 
Cele 21 de Muze iti arata cum sa-ti transformi viata si relatiile prin puterea propriului exemplu. Acestea sunt femei la fel ca tine. Au pornit in viata cu greutati, lipsuri, rani emotionale si suferinte, dar nu s-au lasat doborate si nici deturnate de la misiunea lor personala.
 
Astazi ele sunt femei de succes, femei implinite, femei care isi iubesc alegerile, relatiile, cariera, stilul de viata, feminitatea, sexualitatea, copiii, familia si mai au timp si sa te inspire pe tine sa-ti descoperi si manifesti puterea feminina!
 
”Muzele” este un program dedicat in exclusivitate tie, femeia care esti cu adevarat.
 
Acest curs video te ajuta sa iti creezi o viata care imbina nevoile tale fizice, emotionale si spirituale si sa-ti:
 
  • - redobandesti increderea in tine
  • - intri in contact cu puterea ta feminina
  • - inveti cum sa te respecti si sa te iubesti
 
Muzele te ghideaza sa-ti refaci relatia cu puterea feminina!
Cum functioneaza cursul video

Dupa ce finalizezi comanda, primesti prin e-mail un link de unde vei putea accesa instantaneu toate 21 de video-uri doar cu emailul tau (acelasi email cu care ai cumparat cursul), dar si la variantele audio!

Iti ofer o GARANTIE de 200% a satisfactiei pentru acest program

Deoarece stiu ca participarea la acest program este cel mai bun lucru pe care il poti face acum si stiu cat de mult te va ajuta, vreau sa iti ofer o garantie speciala. Nu este o garantie obisnuita! Este o garantie de 200% a satisfactiei. In cazul in care nu esti multumita de acest program, imi trimiti un e-mail in primele 30 de zile si iti returnez toti banii, fara nici o intrebare.