Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Cum sa-ti asortezi hainele

Varianta electronica se livreaza prin email automat in urma platii, si nu necesita transport. In varianta "DVD + Variantă Electronică" primesti CD-ul prin curier/posta, si ai parte si de varianta electronica in acelasi pret.
 
197,00 lei
(Incl. TVA)
Prețul în puncte: 197 puncte
Puncte premiu: 20 puncte
asortarea-hainelor

Învață să ai curaj cu garderoba ta
Asortează-ți ținutele pentru a-ți desăvârși stilul

Ai un dulap plin dar simți că piesele nu se leagă între ele? Ai vrea să fii îndrăzneț cu imaginea ta fără a risca să faci gafe? Ai simțit că hainele tale te fac să pari plictisitor?

Mulți nu acordă importanță hainelor, consideră că ținuta este o necesitate umană din care fac o pasiune doar oamenii superficiali: și de aceea ajung să se îmbrace banal, plictisitor sau pur și simplu urât. Nu face această greșeală!

Oamenii iubesc culorile și texturile, iubesc armonia și compoziția dintre ele. Rezonăm la un nivel primar cu diversele materiale, ne schimbă stările de spirit și ne influențează psihologic. Culorile tari ne impun respect, iar cele neutre ne calmează, se pot asorta armonios sau pot distruge o ținută. Cu toate acestea puțini bărbați știu să se folosească de acest limbaj subliminal, deseori cauzând mici dezastre vizuale sau devenind complet invizibili.

Acest material îți arată cum poți folosi primele impresii în favoarea ta. Culorile te pot scoate din anonimat și să spună povestea pe care vrei tu să o spună.

 

Cursul ”Cum să-ți asortezi hainele”

A folosi corect culorile și materiale în vestimentație înseamnă a avea mai mult control în viață. Vrei să faci o impresie bună și să impui respect prin simpla prezență.

Cursul video “Cum să-ţi asortezi hainele” îți oferă tot ce ai nevoie pentru a reuși să îți creezi singur ținute excelente. Nu vei mai depinde de altcineva pentru a știi dacă ținuta la care te-ai gândit este potrivită sau nu. Materialul îți descrie amănunțit cum poți asorta: culori, texturi și chiar stiluri vestimentare diferite. Îl poți achiziționa atât în format digital, cât și în format fizic, pe DVD.

Pentru cine este acest material?

 • Oameni ambițioși;

 • Oameni cărora le pasă de propria imagine;

 • Oameni care vor să facă combinații coerente de haine;

 • Oameni care vor să înțeleagă aspectele discrete ale compoziției;

 • Oameni care vor să iasă din banal;

 • Oameni care vor să se îmbrace corect.

 

Pentru cine NU este acest material?

 • Oameni care nu au o problemă în a purta sandale cu șosete;

 • Oameni care sunt deja experți în stil;

 • Oameni care sunt mulțumiți să le aleagă prietena/mama/sora hainele;

 • Oameni cărora nu le pasă de imaginea lor;

 • Oameni cărora nu le pasă de ce impresii fac;

 • Oameni cărora nu le pasă...

 

Ce cuprinde DVD-ul?


Este disponibil atât în format fizic, cât și în format digital și conține:

 • 14 capitole

 • 5 interviuri

 • 3 bonusuri


După ce înveți informația din acest material nu vei mai avea nevoie de ajutor extern pentru a-ți crea o ținută completă reușită.

De ce să achiziționezi acest material?

Înveți să te folosești de culori pentru a face impresie
Culorile ne influențează stările de spirit, iar stilul este un limbaj prin care transmiți mesaje celor din jur fie că vrei, fie că nu vrei.

Înveți valoarea texturilor și a diverselor materiale
Fiecare tip de țesătură se simte diferit, arată diferit şi se potrivește diferit cu celelalte texturi. Materialele dau nuanțe culorilor, după cum reflectă lumina și cum se simt la atingere.

Vei putea jongla cu diverse stiluri
Vei putea combina stilul formal cu cel casual pentru a găsi echhilibrul care te reprezintă cel mai bine pe tine.

Îți creezi un stil personal
Este important să arăți bine, dar este vital să o faci confortabil și în largul tău.

Înveți să te joci cu aspectele discrete ale vestimentației
O ținută se construiește cu elemente de bază, dar se desăvârsește cu accente și accesorii. Din acest material vei învăţa cum să faci şi tu acest lucru.

Începi să gândești în ținute.
Nu vei mai vedea hainele ca pe articole independente, ci ca pe nişte piese dintr-un outfit.

Vei fi mai apreciat de către toată lumea
Orice ar spune lumea, aspectul vizual este și va fi întotdeauna extrem de important.


Cine este Laszlo Nagy

Sunt fondatorul Stil Masculin, cea mai importantă comunitate din România dedicată educației vestimentare pentru bărbați. Cunoscuții îmi spun Laci. Calea spre stil am început-o prin 2007, când mi-am dat seama de cât de importante sunt hainele și mesajul pe care-l poate transmite o ținută.

De-a lungul anilor am realizat sau am participat în numeroase campanii legate de stilul vestimentar, și am colaborat cu branduri naționale și internaționale precum: Mercedes Benz, Douglas, Heineken, Louis Purple, Samsung, Philips, Otter, BDG, Huawei, Tommy Hilfiger, H&M, Banca Transilvania, Orange, Peroni și altele. De asemenea, am apărut în numeroase publicații media și de presă, printre care The New York Times.

În prezent îmi concentrez eforturile pe crearea de produse educaționale prin intermediul cărora bărbații români să beneficieze de educația vestimentară de care nu au avut parte în familiile în care au crescut.

Comandă fără nici un risc

Sunt atât de sigur pe informaţia cuprinsă în acest material, și că îţi va fi de folos, încât îţi ofer o super garanţie. Dacă nu ești mulţumit de curs și consideri că nu îţi oferă ce ţi-am promis, îmi dai un e-mail și îţi returnez 100% banii, fără întrebări. În plus, ai și parcurs deja materialele.


Ce spun alții

”Laci este omul la care trebuie să mergi pentru orice ține de stil masculin. Îmi place pasiunea pe care o depune de atâția ani în acest domeniu și asta spune tot despre el… Bărbatul trebuie sa fie bărbat atât în interior, cât și în exterior.”

Octavian Baban, therealman.ro

“Laci Nagy este deja un nume în peisajul celor ce se îngrijesc în acest areal românesc de cultivarea ideii de eleganţă masculină, mai ales la capitolul vestimentar. Activitatea sa de peste ani o dovedeşte, în toate formele sale: fie texte pe teme date, fie participări la evenimente, fie, pur şi simplu, o consistentă şi constantă aplecare spre explicaţii date bărbaţilor despre ceea ce înseamnă corectitudine vestimentară. Alegerea rămâne întotdeauna la tine, bărbatul. Tot ceea ce face Laci este să te îndrume pe o cale: cea corectă. Şi o face în cel mai profesional mod posibil.“

Cezar Ionaşcu, www.DomnideRomania.ro

Cursul video “Cum să-ţi asortezi hainele” îți oferă tot ce ai nevoie pentru a reuși să îți creezi singur ținute excelente. Nu vei mai depinde de altcineva pentru a știi dacă ținuta la care te-ai gândit este potrivită sau nu. Materialul îți descrie amănunțit cum poți asorta: culori, texturi și chiar stiluri vestimentare diferite. Îl poți achiziționa atât în format digital, cât și în format fizic, pe DVD.

 • ISBN: 978-606-8655-39-0
  ISBN: 978-606-8655-40-6