Cuplul ALFA

Varianta electronica se livreaza prin email automat in urma platii, si nu necesita transport. In varianta "DVD + Variantă Electronică" primesti CD-ul prin curier/posta, si ai parte si de varianta electronica in acelasi pret.
 
177,00 lei
(Incl. TVA)
Prețul în puncte: 177 puncte
Puncte premiu: 18 puncte
cuplul-alfa
Cuplul ALFA - Descoperă principii și adevăruri pentru relații sănătoase de lungă durată
Lecții învățate după 20 de ani de căsnicie

Acest curs este o călătorie video într-o lume a relațiilor sănătoase, care îți dezvăluie cum poți face iubirea să dureze 20 de ani. Cu o abordare sănătoasă, dragostea e într-adevăr tot ce ai nevoie! Darius și Simona îți vor dezvălui lumea din spatele cortinei, după 20 de ani de căsnicie: creșterea unui copil, urmărirea hobby-urilor și a pasiunilor individuale, vocația, viața de familie și multe, multe altele.

Cuplul ALFA se prezintă ca fiind fericiți, fericiți împreună și fericiți în viața pe care au construit-o împreună. Ei și-au bazat nu doar relația, dar viețile întregi pe o serie de principii sănătoase, care le-au permis să depășească inevitabilele obstacole pe care viața le aruncă înspre noi. Darius și Simona se bucură de lucrurile pe care le au în comun și în același timp, își sărbătoresc diferențele, iar acum îți împărtășesc și ție vasta lor experiență.

Pentru cine este acest curs?

Acest curs este pentru cei care cred că relațiile de cuplu sunt nu doar o oază de iubire, înțelegere, compasiune și sprijin reciproc, ci și o sursă de amplificare a puterii, de inspirație și motivație pentru a ne autodepăși.

Pentru cei care cred că în viață avem nevoie unii de alții pentru a ne cunoaște pe noi mai bine, pentru a ne confrunta cu demonii interiori și pentru a avea pe cineva care să ne însoțească în drumul greu și chiar periculos al devenirii noastre.

Pentru cei care știu că relațiile sunt ca o cabană în vârf de munte în care ai ceea ce ai adus cu tine și care vor să își umple bagajul cât mai bine pentru a avea o viață frumoasă acolo sus, în cabana vieții de cuplu.

Ce înveți despre relația de cuplu?

 • -  Care sunt cele mai sănătoase principii de viață pentru relația de cuplu și căsnicie;
  -  Înveți cum să întreții iubirea romantică (cine romantice, aniversarea căsniciei etc.);
  -  Descoperi care este evoluția naturală a iubirii in relație, de-a lungul anilor. Ce fac pentru cuplu micile dovezi de iubire și apreciere? Ce este iubirea adevarată, și cum ai putea să dăruiești fără ”a ține scorul”?
  -  Afli importanța sexului pentru o relație longevivă, dar și metode pentru a păstra pasiunea vie între doi oameni foarte ocupați, care cresc un copil;
  -  Înveți cum se pot aborda gelozia inevitabilă, dar și relațiile anterioare ale partenerilor;
  -  Descoperi tehnici de gestionare a banilor (economisire, decizie de cumpărare, buget comun sau separat, investiții, pensie, situația cuplului cu un singur salariu/sursă de venit);
  -  Sfaturi pentru a păstra cele mai bune relații cu familia ta, dar și cu cea a partenerului/partenerei de viață;
  -  Înveți cum și-au păstrat cei doi prietenii vechi/individuali, dar și cum s-au raportat la alte culpluri;
  -  Strategii de planificare a distracției, concediilor sau hobby-urilor individuale. Cine plătește? Împreună? Separat?
  -  Înveți cum să diferențiezi relația romantică - de cuplu, de relația părinte-copil;
  -  Povestea unor oameni care au reușit să-și urmeze vocațiile personale, și să se susțină reciproc în tot acest timp;
  -  Tehnici de dezvoltare personală - în cuplu, cum să te bucuri de libertate personală și cum să echilibezi luarea deciziilor în doi;
  -  Afli cum se adaptează cuplul ALFA la schimbări, fie că sunt factori externi sau interni;
  -  Cunoștințe care să te ajute în managementul situațiilor limită, care amenință chiar supraviețuirea membrilor cuplului;
  -  Descoperi importanța aprecierii continue a calităților partenerului, a eforturilor sale pentru cuplu, inclusiv lauda abilităților culinare ale nevestei.

Ce înveți despre relația părinte-copil?

 • -  Principii de creștere și educare a copiilor: toleranță, control, libertate, negociere;
  -  Afli cum s-a ocupat cuplul ALFA de educația financiară, sexuală și religioasă a copilului;
  -  Înveți când și cum să-ți susții copilul în căutarea vocației lui.

 • Bonus Interviu Oxana și Pera Novacovici 

  Nu este deloc ușor să navighezi prin apele învolburate ale valorilor, convingerilor și tradițiilor societății în privința relațiilor de cuplu și cu atât mai greu să descoperi iubirea și fericirea clădite pe propria ta realitate și experiență de viață.

  Căsnicia Oxanei cu Pera nu este o soluție universală și nici răspunsul final la întrebarea ”Cum poți să ai o relație fericită” însă este dovada că fericirea și iubirea pot fi trăite rămânând fidel ție însuți și construind propriile tale reguli.

  Ce vei învăța din acest video:

  • -  Descoperi importanța unei atitudini pozitive;
   -  Afli importanța încrederii și a comunicării într-o relație sănătoasă;
   -  Tehnici pentru depășirea geloziei în cuplu;
   -  Descoperi ce înseamnă independența între doi oameni;
   -  Afli rolul ambiției: cum poți trata visurile partenerului dar și cele comune;
   -  Înveți despre beneficiile iubirii de sine;
   -  Afli cât valorează o viață sănătoasă și grija față de corp;
   -  Povestea unui cuplu care nu petrece fiecare clipă împreună și cum nu totul trebuie împărțit;
   -  Descoperi ce înseamnă dezvoltarea personală pentru un cuplu.

  Ce pierzi daca nu comanzi acest curs?

  În viață suntem nevoiți să facem alegeri, și de cele mai multe ori destinul ni-l conturăm singuri, prin deciziile pe care le luăm în momente cheie. S-ar putea ca pentru tine un astfel de moment să fie chiar acesta, așa că mă simt responsabil să îți aduc la cunoștință ceea ce pierzi dacă alegi să nu comanzi acest curs.

  -  o educație care se găsește din ce în ce mai rar; o educație sănătoasă legată de familii și relații de cuplu ce durează și în care toți sunt ferciți și rămân pentru că vor, nu pentru că sunt obligați.
  -  un exemplu de implementare practică a valorilor ALFA în viața de zi cu zi;
  -  o formulă flexibilă pentru a-ți îmunătăți relațiile romantice și cele familiale;
  -  experiența de viață a unui cuplu care a depășit orice obstacol, devenind mai puternici cu fiecare provocare;
  -  ocazia de a cunoaște doi oameni extraordinari, pe Darius și pe Simona, care sunt niște adevărate comori ce poartă cu ei o înțelepciune pe care nu o putem lăsa să se piardă;

  Garanția satisfacției de 200%. Ai zero risc la comandarea cursului video.

  Pentru că sunt convins de valoarea pe care o vei găsi în acest curs, îți ofer Garanția Satisfacției de 200%. Dacă nu ești mulțumit de conținutul cursului video și consideri că nu îți oferă învățămintele pe care ți le-am promis, îți voi returna integral suma, fără nicio întrebare suplimentară.

 • ISBN: 978-606-8655-28-4
  ISBN: 978-606-8655-36-9