Drumul spre a deveni o Personalitate ALFA

 
197,00 lei
(Incl. TVA)
Prețul în puncte: 197 puncte
Puncte premiu: 20 puncte
drumul-personalitatii-alfa

Drumul spre a deveni o Personalitate ALFA! - Curs Video

Cum să obții rezultate personale și profesionale folosind secretele lumii tale interioare

Acest material este un curs video de 5 ore pe care îl poţi viziona şi descărca prin intermediul unui link pe care îl primeşti după confirmarea plăţii. Dacă dorești, primeşti acest material şi pe suport DVD, cu transport prin curier rapid.

Ce conține acest Curs Video?

- Materialul este în format video, are durata de 5 ore și poate fi accesat direct online cu o parolă pentru acces instant după achiziție. De asemenea, poți opta pentru acest material și pe DVD.
- Ca și material însoțitor, îți ofer un POWER POINT cu peste 150 de slide-uri care te va ghida pas cu pas prin întreg conținutul video și te va ajuta să revii cu ușurință la punctele cheie care poate că reprezintă un interes crescut pentru tine.
- Pe lângă cursul video și power point, primești un material PDF bonus, compus dintr-o serie de lecții învățate în 10 ani de existență a comunității Personalitate alfa.  

Ce vei învăța din Cursul Video Drumul spre a deveni o Personalitate ALFA?

Acest curs video este împărțit în 3 module, cu o durată totală de 5 ore.
Aici găsești o mostră video din cadrul cursului, iar în continuare afli beneficiile cursului împărțite pe module. - https://vimeo.com/151181297

Modul 1 - Promisiunile false ale fericirii - sau cum suntem păcăliți să alergăm ca hamsterii pe roată

- cum ajungem să alergăm permanent după iluzia unei fericiri care nu poate fi atinsă.
- cum a evoluat sistemul de dezvoltare personală Personalitate alfa în 10 ani de zile de muncă împreună cu zeci de mii de oameni şi ce lecţii universale putem învăţa din această experienţă.
- care este greşeala fundamentală pe care o facem atunci când ne construim panoul visurilor şi ne setăm obiectivele, an de an, greşeală care ne face să pierdem războiul înainte ca el măcar să înceapă.
- cum ar arăta viaţa ta dacă ai cuceri întreaga lume şi ce obiective şi visuri ai avea după această realizare?
- cum eşti educat greşit încă din copilărie pentru a deveni un sclav perfect, niciodată satisfăcut şi permanent băgat în priză pentru a obţine mai multă bogăţie exterioară, ignorând total lumea ta interioară.

Modul 2 - O călătorie în lumea ta interioară - sau cum traumele trecutului sabotează fericirea prezentului

- cum te poate afecta pentru întreaga viaţă o traumă psihologică (sau mai multe)  suferite până la vârsta de 18 ani.
- cum anume majoritatea bolilor cronice şi autoimune (diabet, psoriazis, artrită, lupus) au ca şi cauză principală stresul şi traumele trăite în tinereţe şi cum poţi face primul pas spre evitarea sau vindecarea lor.
- ultimele descoperiri în neuroştiinţe care dovedesc cum ne creăm propria noastră realitate prin gândurile, emoţiile şi stările noastre de spirit şi cum suntem responsabili de tot ceea ce ni se întâmplă.
- cum să ne dezvoltăm cea mai preţioasă abilitate dintre toate cele pe care o fiinţă umană le poate avea, abilitate cunoscută încă de la începuturile înţelepciunii umane.
- singura cale dovedită ştiinţific pentru a face legătura dintre emoţii şi raţiune şi cum poţi să dobândeşti o super putere folosind această conexiune unică în creierul nostru.
- cum fugim din prezentul şi corpul nostru, încercând să uităm suferinţa emoţională şi stresul prin alcool, droguri, mâncare, jocuri şi cum să ne întoarcem din nou la noi, scăpând de dependenţe şi reînvățând să ne iubim propria viaţă.
- cei 3R sau cel mai simplu şi, în acelaşi timp, profund sistem de dezvoltare personală, care te va ajuta să ai permanent în minte şi suflet 3 paşi esenţiali pentru succesul şi fericirea ta atunci când iei decizii şi setezi obiective.

Modul 3 - Obținerea de rezultatele în  lumea exterioară - sau cum poți obține succes în felul tău prin dezvoltarea personalității tale

- metoda în 5 paşi pentru a-ţi asuma responsabilitatea pentru emoţiile şi stările tale interioare, asumare care este primul pas necesar pentru a-ţi schimba viaţa şi rezultatele pe care le ai în acest moment.
- ce lecţii putem extrage din înţelepciunea omenirii, care ne vor spune care este scopul vieţii, spre ce merită să ne concentrăm eforturile şi care este atitudinea potrivită cu care să ne înarmăm când ne trezim în fiecare dimineaţă.
- abilităţile esenţiale ale unei personalităţi alfa, care vor alimenta comportamentele necesare pentru ca tu să obţii rezultatele dorite de tine.
- fii prezent cu plăcere şi construieşte cu răbdare - care sunt cei doi hormoni dominanţi din corpul nostru care determină cât de fericiţi suntem în prezent şi cum, când şi în ce fel ne vom atinge obiectivele şi visurile.
- de ce banii, iubirea şi sănătatea rămân cele mai mari 3 obiective în viaţa majorităţii oamenilor şi cum anume să le obţii folosindu-te de abilităţile tale de personalitate.
- înspre ce se îndreaptă dezvoltarea personală în România şi care este singurul lucru de care să ţii cont pentru a avea un avantaj competitiv care să te găsească în anii ce vin ca şi lider şi exemplu pentru cei din jurul tău, datorită vieţii extraordinare pe care ţi-ai construit-o.

Care este investiția ta pentru a învăța toate aceste lucruri?

Investiția ta pentru acest curs video este de 197 de lei, însă în perioada promoţională de 4 zile primeşti o reducere considerabilă, de 25%. Astfel, poţi achiziţiona acest curs video la doar 147 de lei. Reducerea este valabilă numai până la expirarea cronometrului.

Imediat ce plata ta este confirmată în shop, primeşti un link de vizionare online a cursului video şi de download a materialului power point şi PDF bonus. De asemenea, poți să optezi pentru varianta în care primești si un DVD cu toate aceste materiale.

Dacă alegi plata ramburs (adică în momentul în care primești coletul cu DVD), atunci linkul pentru acces online îl vei primi pe e-mail după încasare şi confirmarea plăţii în shop.

Comandă Cursul Video și îți ofer Bonus o Minicarte Electronică - Principii și lecții învățate după 10 ani de Personalitate Alfa

După cum știi deja, mereu îmi place să ofer maxim de valoare. Pentru acest curs video îți ofer bonus o minicarte electronică în format PDF, care conţine cele mai preţioase lecţii pe care le-am adunat în 10 ani de experienţă în munca împreună cu zeci de mii de oameni din comunitatea Personalitate Alfa.

Garanția satisfacției de 200%. Ai zero risc la comandarea cursului video.

Pentru că sunt convins de valoarea pe care o vei găsi în acest curs, îți ofer Garanția Satisfacției de 200%. Dacă nu ești mulțumit de conținutul cursului video și consideri că nu îți oferă învățămintele pe care ți le-am promis, îți voi returna integral suma, fără nicio întrebare suplimentară.

Aici poți vedea ce spun alți oameni care au beneficiat de informațiile din acest curs - https://vimeo.com/151177673

ISBN: 978-606-8655-10-9 (CD+Electronic) 
ISBN: 978-606-8655-35-2 (Doar electronic)