Livrarea Produselor

Pe Stepout Shop poti achizitiona atat produse fizice (carti), cat si produse virtuale (cursuri video/audio online).

Produse tangibile

Plata in avans

Livrarea produselor tangibile la plata in avans (cu cardul sau transfer bancar) se face doar in urma confirmarii platii (imediat in cazul platii online sau dupa confirmarea transferului bancar manual in sistemul Stepout).

Plata ramburs

Livrarea produselor tangibile cu plata la livrare se face la scurt timp dupa inregistrarea comenzii, iar plata se face curierului.

Variante de livrare

Prin curier rapid in Romania: livrarea se face in maxim 48 de ore de la inregistrarea platii, pentru orice produs fizic din stocul Stepout Shop. Aceasta varianta de livrare este oferita la nivel national prin DPD Romania.

International prin DPD: aceasta metoda de livrare este disponibila pentru destinatiile din UE (altele decat Romania), avand un cost variabil in functie de numarul de produse comandate. Expedierea se face prin DPD. Costurile si timpul de transport sunt descrise aici.

Termenele de livrare pot suferi modificari atunci cand un produs este nou lansat, datorita volumului mare de comenzi in timpscurt.

In cazul stornarii comenzilor sau Returului in 30 de zile, costul de transport nu se returneaza.

Produse electronice

Pentru produsele electronice de pe Stepout Shop, livrarea costa in primirea unei notificari pe e-mail cu linkul unde se poate accesa produsul, impreuna cu datele de logare pe platforma (user si parola) si informatiile aditionale necesare accesarii acestuia.

Notificarea se primeste pe e-mail automat la scurt timp (maxim 1h) dupa inregistrarea platii comenzii. In cazul lansarilor de produse noi, aceasta notificare poate intarzia conform cerintelor autorilor produsului, caz in care vei fi informat(a) despre acest lucru prin email.

Livrare Gratuita de la 100 Lei
99% din Clienti Satisfacuti
Retur Gratuit 30 zile
Plata Online Sistem Securizat
Recompensa Puncte Fidelitate