Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Demonii lui + demonii ei ≠ LOVE.

 
59,00 lei
(Incl. TVA)
Prețul în puncte: 59 puncte
Puncte premiu: 6 puncte

Cum să vindeci traumele relației tale vindecând trauma ta

 

Această carte audio te învață cum să îți identifici, înțelegi și vindeci traumele care fac din iubire suferință.

O  durere de măsea poate foarte bine să compromită o zi de lucru, să scadă randamentul și mai ales să fure toată atenția noastră.

Și deși e de înțeles că ți-e greu să te concentrezi la ceva atunci când simți că în tot corpul îți pulsează durere, rezultatul este task-ul rămas neterminat.

Cât de mult îți afectează trecutul relația?

Poate nu te-ai gândit niciodată prea mult la asta, sau poate crezi ca fiecare relație vine cu problemele ei și atât.

Relația vine cu problemele și provocările ei, dar vine și cu problemele fiecăruia din voi.

Parcursul în viață al fiecăruia dintre voi a fost unul unic așa că și trecutul vostru este la fel. Și de multe ori trecutul poate ascunde niște demoni de care nici voi nu știți, dar ies la iveală în relația de cuplu.

Cum pot să îți afecteze traumele relația

O durere de măsea îți ia puterea de concentrare și parcă nimic altceva nu mai există în acel moment decât un puls care ne lipsește de răbdare, de atenție, de bună dispoziție. La fel traumele emoționale pe care le avem ne lipsesc de luciditatea de care avem nevoie ca să iubim sănătos.

 

Traumele sunt durerile de măsea ale relației tale.

" Psihologii au definit trauma ca un eveniment singular de o intensitate foarte mare, eveniment care apare în viața individului și care depășește posibilitățile sale de adaptare. În general acest eveniment neplăcut generează o sensibilizare excesivă a individului la emoțiile ulterioare. "

- Wikipedia