Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Pachetul "Daca n-o Seduci, Se Duce"

 
99,00 lei
(Incl. TVA)
în stoc
+
Prețul în puncte: 99 puncte
Puncte premiu: 10 puncte
daca-n-o-seduci-seduce-basic

Pachetul contine: 

 

* Cartea Dacă n-o seduci se duce – Filozofia Bărbaţilor de Succes

- Cum mi-am format o mentalitate de succes bazată pe convingeri sănătoase şi cum am aplicat-o în viaţa mea, cum am ajuns să nu mă mai desconsider şi să am mai multă încredere în femei.

- Cum am ajuns să îmi controlez emoţiile şi să nu mă mai comport ca un agitat disperat

atunci când îmi place o femeie.

- Cum am descoperit un mod revoluţionar şi de succes pentru a cunoaşte femei, mod pe care l-am aplicat după cu sutele de studenţi pe care i-am avut, ale căror rezultate le ştii deja de pe site.

- Cum am făcut să ies din zona de “doar prieteni” cu unele dintre tipele pe care mi se pusese pata în facultate şi care au fost paşii pe care i-am urmat ca să le fac să se îndrăgostească de mine.

- Cum folosesc elemente de limbaj al corpului pentru a mă face plăcut rapid de un grup de persoane dacă vreau să îmi fac prieteni sau pur şi simplu îmi place o fată din grupul lor.

- Cum am început să îmi transform refuzurile pe care le primeam de la fete în întâlniri.

- Cum să am ajuns că întâlnirea cu o femeie să fie punctul meu forte şi să o fac să se îndrăgostească mine instant.

 

* Caietul cu Misiuni Practice

-Misiuni create special şi testate de mine şi echipa Arta Seducţiei pentru a te ajuta să aplici şi tu foarte uşor lecţiile pe care le iei din carte, şi să faci schimbările pe care le vrei.

-Evaluare personală, pentru a putea depista punctele forte şi punctele slabe.

-Jurnal personal pentru a îţi putea monitoriza cu uşurinţă evoluţia pe măsură ce parcurgi misiunile.

-Structurat uşor, pe trei luni împărţite în misiuni săptămânale cu grade diferite de dificultate Începători / Intermediari / Avansaţi.

 

* DVD-ul cu Explicaţii

-Video-uri în care îţi explic exact cum să parcurgi misiunile din Caiet.

-Fiecare Misiune este explicată individual

-Primeşti cele mai tari ponturi pe care le-am folosit cu succes cu sutele de bărbaţi cu care am lucrat.

-BONUS – din spatele cortinei îţi spun povestea cărţii, cum am scris-o şi care sunt sfaturile mele personale pentru a te bucura cât mai mult de materiale.

 

* Grup Facebook

 

-Acces permanent în grupul privat de Facebook unde întâlneşti oameni ca şi tine cu aceleaşi pasiuni şi cu aceleaşi obiective si desigur aceleasi misiuni.

 

 

* Suport pe Email

-Oricând întâmpini probleme sau dificultăţi în a îndeplini misiunile sau poate pur şi simplu e ceva în carte ce simţi că trebuie explicat, îmi poţi scrie şi îţi răspund PERSONAL în cel mai scurt timp posibil.

ISBN: 978-606-8655-00-0