Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Cursul AS Pick Up Elite 1.2

 
830,00 lei
(Incl. TVA)
Prețul în puncte: 830 puncte
Puncte premiu: 83 puncte
as-pickup-elite-12

Curs Online pentru bărbați - AS Pick Up Elite 1.2  - Cum Să Obții O Întâlnire Cu O Femeie Necunoscută În Mai Puțin De 5 Minute

Ce este cursul AS Pick Up Elite 1.2?

Programul A.S. Pickup Elite este cea mai puternică unealtă de dezoltare personală special concepută pentru bărbați, la ora actuală, din România.

"Taher este primul român care a dus jocul seducției la standarde world-class, cu abordări filmate, analiză psihologică și tehnici de 'cum să...'. Este recomandarea mea numărul 1!" - Pera Novacovici (cel mai citit psiholog român)

Este structurat în 2 module care conțin lecții video menite să acopere în detaliu fiecare aspect și problemă pe care le poți întâlni în abordarea unei femei: emoțiile, atitudinea corectă, limbajul corpului, conversația, refuzurile și obținerea unei întâlniri.

Ce face cu adevărat unic și eficient acest curs este faptul că are 3 metode de livrare a informației:

Prima metodă implică partea teoretică în care îți voi explica detaliat toate procesele psihologice de care ai nevoie pentru a înțelege exact cum se fac abordările și toate secretele din mintea oamenilor de succes;
În a doua metodă îți voi arăta împreună cu actori dinamicile abordării și îți voi explica încă o dată punctele cheie pentru a fi sigur că înțelegi exact cum să aplici tot ce ți-am explicat în partea teoretică;
În final, a treia metodă presupune că vom merge pe stradă, vom fi filmați live și îți vom arăta exact cât de ușor este să pui în practică ceea ce te învățăm.

Acest curs online este pentru tine dacă:

- vrei să cunoști cu ușurință femei frumoase;
- îți dorești să scapi de emoții și timiditate;
- este important pentru tine să înveți cum să te comporți cu o femeie;
- vrei să nu mai fii refuzat constant de femeile pe care le placi;

Acest curs online NU este pentru tine dacă:

- ești deja într-o relație fericită;
- ești convins că toate femeile sunt la fel;
- trăiești cu iluzia că pentru a avea femei superbe trebuie să arăți bine și să ai bani.

Cursul se desfășoară online, pe o platformă privată securizată și durează 2 luni. În fiecare săptămână vei primi lecții video și alte materiale de la mine. Cursul este structurat în 2 module, câte un modul pe lună.

Pentru ca procesul de învățare să fie foarte ușor în cadrul cursului As Pick Up Elite 1.2 vei găsi următoarele facilități:

Platformă Online - Toate informațiile de care ai nevoie le găsești într-un singur loc ușor de accesat și urmărit.
Acces de oriunde - Platforma de curs o poți accesa de pe orice device, precum: laptop, PC, tabletă, telefon, TV etc.
Lecții Video - Ambele module conțin cursuri video profesionale, pe care le poți urmări oricând și de oriunde ai acces la internet.
Cursurile în format MP3 - Poți asculta informația chiar dacă poți vizualiza lecția video. Am pregătit pentru tine fiecare lecție video și în format mp3. Astfel o poți descărca și o vei putea asculta la orice dispozitiv mp3.
Sistem de notițe -  Fiecare lecție video conține o secțiune în care îți poți lua notițe, pe care le poți revedea oricând dorești.
Sistem de urmărire a video-ului - Deoarece uneori poate nu ai timp să urmărești un curs întreg, acest sistem te va ajuta să știi mereu unde ai rămas.

Stai! Asta nu e tot! Înscrie-te acum la curs și îți ofer numeroase Bonusuri Speciale
Deoarece vreau să mă asigur că vei reuși să deprinzi abilitatea de a cunoaște femeile pe care ți le dorești, pe lângă cursul AS Pick Up Elite 1.2 îți mai ofer:
 
MISIUNI SĂPTĂMÂNALE - exerciții practice pentru a pune în aplicare pas cu pas ceea ce te învățăm, pentru a vedea cu ochii tăi că se poate.
GRUP DEDICAT DE FACEBOOK - pentru a putea fi alături de toți participanții cursului și a face schimb de experiență sau a lucra diverse teme împreună.
INTERVIURI VIDEO CU FEMEI ATRĂGĂTOARE - despre ce trece prin mintea lor atunci când bărbații le abordează.
DISCOUNT 10% pentru oricare alt curs sau material pe care îl fac online. Discountul este cumulativ cu oricare alte discount-uri pe care le ai de la mine.
CONSULTANȚĂ PRIN MESAJE - Îmi vei putea scrie cu ușurință în cadrul platformei, pe privat, oricând dorești să discutăm o problemă personală, și te voi ajuta cu plăcere. Vei primi răspunsuri, doar din partea mea, cu prioritate pentru cazul tău specific. 

Alte produse recomandate de Stepout

Clientii au mai cumparat

  • Economiseste 10%
110,00 lei 99,00 lei (Incl. TVA)
12,00 lei (Incl. TVA)
99,00 lei (Incl. TVA)