Echipa Stepout

Specializati in carte de psihologie si dezvoltare personala.

Povestea Stepout Shop

Stepout.ro a pornit la drum din dorinta de a strange in colectiile noastre carti cu impact asupra vietii de zi cu zi scrise de specialistii de azi ai psihologiei din Romania. Suntem specializati in carte de psihologie si dezvoltare personala si ne adresam dornicilor sa evolueze in cele mai importante domenii ale vietii, indiferent ca este vorba de relatii de cuplu, productivitate, auto-cunoastere sau antreprenoriat.

De peste 8 ani contribuim la dezvoltarea personală și profesională a sute de mii de oameni prin informațiile pe care le oferim în diverse formate. De la cărți la materiale video și audio, traininguri, workshopuri și consultanță individuală. Astfel educăm și inspirăm oameni, construim comunități și schimbăm generații.

Suntem puntea perfectă care face legătura între cei care au ce să ofere și cei pregătiți să primească.

Punem preț pe valoarea oferită și pe impactul pe care îl facem în viețile oamenilor. Dovadă sunt cei peste 450 000 de oameni care fac parte din comunitatea Stepout – cititori abonați la newssletter-ele autorilor pe care îi susținem. Autori care cresc și construiesc împreună cu noi.

logo construim imperii
logo personalitate alfa
logo nlp mania
logo arta seductiei
[electro_team_member display_style=”circle” name=”Cosmin Teodorescu” profile_pic=”5659″]

Cosmin a aterizat de la Botosani in echipa Stepout in 2014 cand s-a facut remarcat intr-un internship prin entuziasm si determinare. Fie ca este vorba de munca de editor, marketing, comunicare in social media sau copywriting, pasiunea pentru cuvinte il face sa jongleze cu usurinta intre aceste roluri. Libertatea este foarte importanta pentru el si ii place sa urce pe munte, unde se simte cel mai fericit.

[electro_team_member display_style=”circle” name=”Marina Zarnescu” profile_pic=”5657″]

Marina este in Stepout inca de la inceputuri si a trecut prin toate rolurile si etapele de dezvoltare ale echipei. In prezent se ocupa tot ce tine de financiar fiind vistiernicul din Stepout. Este preocupata de eficientizarea timpului si crede ca maternitatea a facut-o sa se cunoasca cu adevarat, ceea ce a facut-o sa intemeieze comunitatea Femeilor perfect imperfecte.

[electro_team_member display_style=”circle” name=”Liliana Zavoeanu” profile_pic=”5656″]

Liliana este zana cea buna ce are in grija comunitatile de cursanti, disponibila oricand cu o solutie si un zambet. Pentru ea nicio idee nu este imposibila si se ghideaza dupa principiul ca omul cat traieste invata, absolvind deja 2 facultati. Este pasionata de nutritie si sport, pasiune cu care viruseaza pe toti cei din jurul ei.

Livrare Gratuita de la 100 Lei
99% din Clienti Satisfacuti
Retur Gratuit 30 zile
Plata Online Sistem Securizat
Recompensa Puncte Fidelitate