-25%
, ,

Pachetul Impulsul Pentru Vocatia Ta

(1 recenzie client)

Stoc epuizat


14900 lei 19900 lei

Stoc epuizat

Pachetul “Impulsul pentru vocația ta” este încununarea a 10 ani de muncă. În tot acest timp am acumulat experiență în lucrul cu oamenii care vor să își descopere talentele înnăscute, să le dezvolte și să le valorifice.
Acest pachet te ajută să înțelegi ce este această vocație și de ce fiecare om are o misiune care îi aparține doar lui.
Urmând principiile învățate din acest pachet, vei putea să treci peste obstacolele ce îți stau în calea descoperirii vocației, și apoi vei învăța să îți descoperi talentele, să le dezvolți și să le valorifici. Iar la sfârșit vei înțelege cum poți să ai o carieră, o meserie sau o afacere din asta.

CE CONȚINE PACHETUL IMPULSUL PENTRU VOCAȚIA TA?

1. CARTEA IMPULSUL PENTRU VOCAȚIA TA
În cele 10 capitole ale cărții te voi ajuta să înțelegi ce este această vocație și de ce fiecare om are o misiune care îi aparține doar lui.
Folosind această carte, vei putea să treci peste obstacolele care îți stau în calea descoperirii vocației, și apoi vei învăța să îți descoperi talentele, să le dezvolți și să le valorifici. Iar la sfârșit vei înțelege că viața pe care tu o trăiești și vocația ta sunt de fapt unul și același lucru.

2. CURS IMPULSUL PENTRU VOCAȚIA TA
Vei primi interviurile, lecţiile video şi workbook-ul precum şi materialele PDF printr-un email ca să le poţi accesa oriunde ai internet.

–       WORKBOOK CU EXERCIȚII PRACTICE
Întrebări și exerciții pentru fiecare capitol din carte care au ca scop să te conștientizeze și responsabilizeze pe fiecare etapă a descoperirii și valorificării vocației tale.
Acest workbook este un caiet de teme în format PDF ce poate fi scos la imprimantă și se poate lucra pe el. Conține întrebările și exerctiile din fiecare capitol al cărții și este recomandat să fie folosit la terminarea fiecărui capitol citit.

–       CURS DESPRE VOCAȚIE CU 8 LECȚII VIDEO
Aceste lecții video vin să completeze și să amplifice puterea cărții și a exercițiilor pe care le vei găsi în cartea Impulsul pentru vocația ta. Durata lor este între 15 și 30 de minute și vei găsi o parte teoretică și una practică în aceste materiale video.

–       5 MATERIALE PDF CU EXERCIȚII
Am completat materialul despre descoperirea, dezvoltarea și valorificarea vocației cu 5 exerciții extrem de puternice care au valoare mare de revenire asupra lor. Cu alte cuvinte, aceste exerciții se fac cel puțin o dată pe an pentru că odată cu evoluția se schimbă dorințele tale, viziunea ta, strategiile tale și e nevoie să faci revizuiri constante.
Nu uita că vocația ta crește odată cu tine.

–       12 INTERVIURI VIDEO CU OAMENI CARE ȘI-AU DESCOPERIT VOCAȚIA  (ÎN FORMAT VIDEO ȘI MP3)
Interviurile sunt un suport excelent pentru carte și curs pentru că ajută la conștientizarea aspectelor vocației precum și la implementarea pașilor de acțiune necesari.
Vei vedea exemple de oameni din domenii foarte diverse vorbind despre propria călătorie și descoperire a vocației.

–       4 INTERVIURI SURPRIZĂ  (ÎN FORMAT VIDEO ȘI MP3)
Pe lângă cele 12 interviuri am mai adăugat 4 cu cele mai recente descoperiri ale mele în materie de oameni care și-au descoperit vocația.

ISBN: 978-606-93520-5-2

Cod Produs: vocatiav Categorii: , ,

Ajuta-ne sa aflam parerea ta despre produs

5 din 5 stele

1 review

What others are saying

 1. uca.chan66

  O carte minunata

  uca.chan66

  Este o carte minunata care ar trebui sa existe in casa tuturor. Autorul se exprimă foarte clar și pe înțelesul oricui.

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

×

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

Livrare Gratuita de la 100 Lei
99% din Clienti Satisfacuti
Retur Gratuit 30 zile
Plata Online Sistem Securizat
Recompensa Puncte Fidelitate