Program de Fidelitate

Ce sunt punctele de fidelitate?

Punctele de fidelitate sunt puncte valorice acumulate pentru fiecare comanda efectuata la Stepout.ro.

Orice comanda inregistrata pe stepout.ro iti aduce puncte de fidelitate in valoare de 10% din valoarea produselor comandate, excluzand reducerile deja aplicate, daca exista. La orice comanda viitoare vei putea folosi aceste puncte pentru a obtine reduceri, fiecare punct valorand 1 leu. Punctele acumulate nu depind de promotii si sunt valabile oricand.

Nota: Accesul la sistemul de puncte de fidelitate este conditionat de folosirea unui cont de client stepout.ro si asocierea comenzilor in acest cont. Magazinul nostru online calculeaza automat punctele de fidelitate in momentul finalizarii (plata + livrare) unei comenzi si poti consulta numarul de puncte acumulate in orice moment accesand contul propriu.

In momentul unei comenzi viitoare, este la latitudinea ta daca si cate puncte doresti sa folosesti, insa nu mai mult de 50% din valoarea produselor nou comandate.

De unde stiu cate puncte am acumulat la un moment dat?

Fiind autentificat in contul tau Stepout, poti accesa meniul tau de client in partea dreapta-sus a site-ului, urmand sa selectezi din meniu sectiunea „Punctele mele”. Aici poti vedea un istoric al contului tau de puncte de fidelitate, cate puncte ai acumulat si pentru ce motiv.

Cum folosesc punctele de fidelitate?

Daca ai acumulat puncte de fidelitate, acestea vor aparea automat in cosul tau de cumparaturi. Pentru a folosi punctele de fidelitate este suficient sa completezi numarul de puncte pe care doresti sa le folosesti si sa apesi tasta enter.

Acest camp de puncte se afla de asemenea si pe pagina de comanda, pentru a-ti facilita folosirea acestora in orice moment.

Alte motive pentru care primesti puncte de fidelitate

La Stepout, dorim mereu sa imbunatatim calitatea experientei clientilor nostri. De multe ori insa, avem nevoie de ajutorul tau pentru a face acest lucru. Asadar, din cand in cand te vom ruga sa ne acorzi cateva minute din timpul tau pentru feedback, review-uri si alte activitati, iar noi te vom premia cu puncte aplicate direct in contul tau.

Mai departe ai o lista de motive pentru care primesti puncte (o vom actualiza constant):

  • La 2 saptamani dupa primirea unei comenzi, iti trimitem un formular de feedback prin e-mail. Completeaza acest formular (dureaza doar cateva minute) si primesti 3 puncte de fidelitate (adica 3 lei).
Livrare Gratuita de la 100 Lei
99% din Clienti Satisfacuti
Retur Gratuit 30 zile
Plata Online Sistem Securizat
Recompensa Puncte Fidelitate