Viața într-o EMOȚIE

Autor: Bogdan Vaida

5000 lei

Primesti 50 Puncte cadou in valoare de 500 lei!

Bogdan Vaida a avut clasica copilarie cu „cheia la gat”. Pe jumatate tocilar si trei sferturi libertin, si-a creat mai multe personalitati pentru a fi acceptat, atat de societate, cat si de grupurile alternative cu care-si experimenta dulcele desfrau.

O carte despre aventura, introspectie, sex, poezie, droguri si mult prea putin alcool, „Viata intr-o emotie” este despre razboiul nevazut dintre nevoia de libertate si regulile societatii. Educat intr-o lume in care dezinformarea, superficialul si inautenticitatea se joaca in sufletele oamenilor, autorul s-a zbatut doua vieti sa-si gaseasca eliberarea emotionala de care avea atata nevoie.

„Ce exista, este o realitate care se intampla, un stimul pe care noi il interpretam prin propriile filtre, judecandu-l. Da, accent pe „judecandu-l”. Noi, ce facem, este sa judecam ceea ce exista deja. Si sa spunem: da, e bine ca e asa, asa trebuie sa fie, sau nu, nu e bine ca e asa, nu asa trebuie sa fie. Doar ca, pe realitate o doare’n putulica. Realitatea doar e, noi suntem cei care ne bucuram sau suferim in prezenta ei, iar asta facem prin interpretarile pe care i le dam.”

Cod Produs: VIA Categorie:
Autori

Ajuta-ne sa aflam parerea ta despre produs

What others are saying

Acest produs nu primit review-uri. Fii primul care isi spune parerea!

×

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up

Livrare Gratuita de la 100 Lei
99% din Clienti Satisfacuti
Retur Gratuit 30 zile
Plata Online Sistem Securizat
Recompensa Puncte Fidelitate