Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Cum comand online?

Alege produsele

Pe pagina principala navigheaza printre produse. Poti afla mai multe informatii despre fiecare produs apasand butonul “Vezi detalii”. Odata ce ai gasit un produs care se potriveste dorintelor tale, apasa pe butonul “Adauga in cos”

La adaugarea produselor in cos, iti va aparea in coltul din dreapta sus al paginii Produsele comandate, unde ai posibilitatea sa elimini produsele din cos, sa continui cumparaturile sau sa optezi pentru finalizarea comenzii.

Detaliile de livrare si de facturare

Dupa ce ai ales produsele si ai optat pentru Finalizarea Comenzii, completeaza detaliile privind livrarea comenzii. Dureaza maxim 1-2 minute.

Detaliile de facturare

Daca detaliile de facturare sunt aceleasi ca si cele de livrare (aceeasi persoana si adresa), bifeaza casuta “Informatii Facturare, la fel ca la livrare”.
Daca detaliile de facturare sunt diferite de cele de livrare, debifeaza casuta “Informatii Facturare, la fel ca la livrare” si completeaza informatiile necesare. Facturarea se poate face pe persoana fizica sau juridica.
Daca optezi pentru facturare pe persoana juridica, alege profilul din dreapta “Companie”

Modalitate de livrare si de plata

Livrarea se face prin Fan Courier sau Posta Romana.
Poti alege sa platesti la livrare (ramburs prin Posta Romana), prin ordin de plata sau direct cu cardul online. In functie de modalitatea preferata, vei primi instructiuni suplimentare, daca e cazul.
Poti efectua plata online cu cardul, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2 ).


Salvarea datelor
Dupa fiecare comanda plasata, datele de livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior. In contul deschis cu ocazia unei comenzi, poti vedea statusul acesteia in timp real, ce data de livrare s-a stabilit, daca si cand s-a livrat comanda, si multe altele.
Trimiterea comenzii
Pentru a comanda produsele alese, apasati butonul “Finalizeaza comanda”. In scurt timp vei primi un email prin care se confirma inregistrarea comenzii.