Despre noi

Specializati in carte de psihologie si dezvoltare personala.

Povestea Stepout Shop

Stepout.ro a pornit la drum din dorinta de a strange in colectiile noastre carti cu impact asupra vietii de zi cu zi scrise de specialistii de azi ai psihologiei din Romania. Suntem specializati in carte de psihologie si dezvoltare personala si ne adresam dornicilor sa evolueze in cele mai importante domenii ale vietii, indiferent ca este vorba de relatii de cuplu, productivitate, auto-cunoastere sau antreprenoriat.

De peste 8 ani contribuim la dezvoltarea personală și profesională a sute de mii de oameni prin informațiile pe care le oferim în diverse formate. De la cărți la materiale video și audio, traininguri, workshopuri și consultanță individuală. Astfel educăm și inspirăm oameni, construim comunități și schimbăm generații.

Suntem puntea perfectă care face legătura între cei care au ce să ofere și cei pregătiți să primească.

Punem preț pe valoarea oferită și pe impactul pe care îl facem în viețile oamenilor. Dovadă sunt cei peste 450 000 de oameni care fac parte din comunitatea Stepout – cititori abonați la newssletter-ele autorilor pe care îi susținem. Autori care cresc și construiesc împreună cu noi.

logo construim imperii
logo personalitate alfa
logo nlp mania
Livrare Gratuita de la 100 Lei
99% din Clienti Satisfacuti
Retur Gratuit 30 zile
Plata Online Sistem Securizat
Recompensa Puncte Fidelitate