Despre noi

Specializati in carte de psihologie si dezvoltare personala.

Povestea Stepout Shop

Stepout.ro a pornit la drum din dorinta de a strange in colectiile noastre carti cu impact asupra vietii de zi cu zi scrise de specialistii de azi ai psihologiei din Romania. Suntem specializati in carte de psihologie si dezvoltare personala si ne adresam dornicilor sa evolueze in cele mai importante domenii ale vietii, indiferent ca este vorba de relatii de cuplu, productivitate, auto-cunoastere sau antreprenoriat.

De peste 8 ani contribuim la dezvoltarea personal─â ╚Öi profesional─â a sute de mii de oameni prin informa╚Ťiile pe care le oferim ├«n diverse formate. De la c─âr╚Ťi la materiale video ╚Öi audio, traininguri, workshopuri ╚Öi consultan╚Ť─â individual─â. Astfel educ─âm ╚Öi inspir─âm oameni, construim comunit─â╚Ťi ╚Öi schimb─âm genera╚Ťii.

Suntem puntea perfect─â care face leg─âtura ├«ntre cei care au ce s─â ofere ╚Öi cei preg─âti╚Ťi s─â primeasc─â.

Punem pre╚Ť pe valoarea oferit─â ╚Öi pe impactul pe care ├«l facem ├«n vie╚Ťile oamenilor. Dovad─â sunt cei peste 450 000 de oameni care fac parte din comunitatea Stepout ÔÇô cititori abona╚Ťi la newssletter-ele autorilor pe care ├«i sus╚Ťinem. Autori care cresc ╚Öi construiesc ├«mpreun─â cu noi.

Logo Construim Imperii
Logo Personalitate Alfa
Logo Nlp Mania
Livrare Gratuita de la 100 Lei
99% din Clienti Satisfacuti
Retur Gratuit 30 zile
Plata Online Sistem Securizat
Recompensa Puncte Fidelitate