Abigaela Bîlbîie

Studenta - Scriitoare

O gasesti pe site-ul

logo abigaela
autor abigaela bilbaie

Despre autor

Abigaela este pasionată de Coreea și de tot ce înseamnă cultură coreeană.

Abi mai este pasionată de oameni, de dramele și trăirile fiecăruia. De universul secret din sufletele noastre. Acesta este și motivul pentru care scrie - pentru a descoperi și a aduce la lumină trăirile ascunse ale oamenilor, îngropate sub zeci de măști.

Cu tot sufletul de care este capabilă, Abigaela ne aduce povești care te țin în suspans și te aruncă într-un carusel emoțional care oscilează între iubire și crimă, conspirație și joacă. Nu există reguli în universul exotic pe care l-a creat.

La doar 17 ani, după ce cochetase cu un blog personal citit doar de apropiați, Abigaela scrie primele rânduri dintr-o poveste pe care se gândea să o transforme într-o serie scurtă de articole.

Însă modul autentic în care scrie și schimbările intense de situație atrag din ce în ce mai mulți cititori. Autoarea trece prin toate blocajele și crizele timpurii ale unui scriitor la început de drum însă, în același timp, povestea de pe blogul ei devine din ce în ce mai populară.

În scurt timp din ce în ce mai mulți tineri, colegi de liceu, o caută pe autoare ca să afle personal care este continuarea poveștii. Mai mult, unii vin frustrați la ea deoarece episodul pus pe blog cu o seară înainte a întors tot scenariul și asteptarile lor au fost date peste cap.

Tot acest fenomen creat a reprezentat de fapt combustibilul de care autoarea a avut nevoie pentru a transforma o poveste pornită în câteva articole, într-un roman captivant de peste 300 de pagini - "Fata Criminalului".

Carti publicate

  • Fata criminalului (2016)

Produsele autorului

Se arata singurul rezultat

Livrare Gratuita de la 100 Lei
99% din Clienti Satisfacuti
Retur Gratuit 30 zile
Plata Online Sistem Securizat
Recompensa Puncte Fidelitate